New paradigms of collective improvisation using interactive music systems

Aquests propers dies, en el marc de la primera edició del Barcelona Fiddle Congress, oferim un taller/combo sobre Nous Paradigmes d’Improvisació Col·lectiva usant Sistemes Musicals Interactius. En breu, oferirem a intèrprets d’instruments de corda la possibilitat d’improvisar amb una Roda adaptada expressament per l’ocasió. La intenció és oferir a instrumentistes un entorn col·lectiu on explorar tècniques d’improvisació, interacció i exploració sonores que molt possiblement no hagin experimentat abans.

Ja sigui construïnt de forma col·laborativa i per torns un bucle sonor, ja sigui processant-lo amb efectes de so controlats per Leap Motions, la sessió serà eminentment pràctica. També els efectes s’han dissenyat de forma exclussiva per al taller, intentant imitar efectes tímbrics característics dels instruments de corda.

Les tres sessions ja estan al complet. En penjarem un report i us esperem als participants!