Festival Mixtur

Festival Mixtur

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=y7Wm22w7fL8
Aquest passat divendres a les 22h l’Orquestra va oferir una versió de BLO_2013 dins elfestival Mixtur. Amb aquest títol l’Orm Finnendahl, que també ens ha assistit al concert, ha preparat una estructura d’improvisació col·lectiva que hem assajat en diverses sessions de treball intensiu amb el compositor. En aquest cas l’obra ha estat per quartet de laptops distribuïts per la sala improvisant en tuttis i per torns. El resultat ha estat molt gestual i colorista, en el magnífic entorn industrial de Fabra i Coats i un públic encuriosit i entussiasta. Aquí teniu una imatge de la sala abans d’obrir portes i una altra acabant de configurar un dels laptops amb l’Orm.
El concert l’ha enregistrat Mixtur i també l’Institut Goethe de Barcelona, que ha finançat el projecte de col·laboració artística amb l’Orm Finnendahl. Tan bon punt en tinguem l’enregistrament us ho farem saber!
Aquesta segona edició del festival Mixtur ha estat un esdeviment de referència en les músiques de recerca, les instal·lacions i el vídeoart a Barcelona, i durant tres dies ha ofert un programa de concerts  realment impressionant en quant a varietat, quantitat i qualitat de les propostes. Des d’aquí el nostre agraïment al col·lectiu Mixtur per convidar-nos al festival i les més efusives felicitacions per l’èxit d’aquesta edició!