Concert a Igualada

Aquest dimarts 3 de maig vam fer una demo-concert dels nostres projectes a l’Auditori de l’Escola Municipal de Música d’Igualada, ben plena d’alumnes i curiosos interessats a conèixer l’Orquestra de Portàtils.
Tot i diverses incidències tècniques que malauradament van dificultar i fins impossibilitar la presentació d’alguna de les peces, el concert va ser una experiència ben divertida i original per nosaltres i l’audiència.

En primer lloc l’Àlex va realitzar una superba improvisació amb el Chewer, absolutament intensa, desquiciada i hilarant! encara avui se’n parla a l’escola. Després vam fer una demo de live-coding en Graham, la Regina i el Josep M (ens suggereixen que potser és millor actuar d’esquena al públic, i que el públic vegi les pantalles?) i finalment en Mathieu i en Graham van oferir una demo del set-up dels 100n metrònoms. A la foto de dalt, un detall del Piano Electromagnètic del Medin, que esperem mostrar ben aviat a ple rendiment!

El nostre proper concert serà el dissabte 30 de maig al festival Fona, a Sant Pere de Ribes, us hi esperem!

Foto de la Banda.