Concert de cloenda del SMC 2010

Aquest dissabte com a concert de cloenda de la setena edició del Sound&Music Computing conference, que organitza la UPF, l’Orquestra de Portàtils de l’Esmuc oferirem un concert amb dues obres d’encàrrec: Rimandi, de l’italià Ivano Morrone, amb partitura del compositor per portàtils amb micròfons piezoelèctrics que explora els sons dels portàtils, Gogyo, del japonès Yota Morimoto, semiimprovisada per portàtils amb Supercollider, i per finalitzar una recreació lliure en PureData de la colorista Table’s Clear de Paul Lansky, que amablement ens ha fet arribar els materials per a aquesta versió en temps real de la seva obra, que posarà punt i final al concert amb una obra característicament rítmica.
Hi esteu tots convidats!
http://smc2010.smcnetwork.org/concerts.htm#concert8