SMC2010 – Concert de cloenda

Aquest proper dissabte, i en el marc de la setena edició de la Sound & Music Computing Conference, que enguany organitza l’MTG de la Pompeu Fabra, l’Orquestra de Portàtils de l’Esmuc oferirà un concert a les deu del vespre. Presentarem tres obres, dues d’encàrrec i una de pròpia. Rimandi, de l’italià Ivano Morrone, explota els sons generats pels portàtils amplificant-los amb piezoelèctrics i modificant-los amb moduladors en anell, Gogyo, del compositor japonès Yota Morimoto, explota textures dels sons dels elements modificades de forma semiimprovisada amb patches de Supercollider. Finalment, presentarem una versió lliure de la colorista Table’s Clear, de Paul Lansky, que amablement ens ha fet arribar els materials per a aquesta recreació distribuida i en temps real de la seva obra, per finalitzar el concert amb una obra característicament rítmica.
Us hi esperem a tots!

Dia i hora: Dissabte 24 de juliol, 22h
Lloc: ESPAI POLIVALENT de la Universitat Pompeu Fabra, Campus de la Comunicació- Poble Nou
c.Roc Boronat 138, 08018 Barcelona

http://smc2010.smcnetwork.org/concerts.htm#concert8