Presentació de l’Orquestra a València

Us convidem a la nostra propera actuació el proper dimarts 15 dins la 14a edició de les Nits d’Aielo i Art, festival d’art experimental a càrrec de Llorenç Barber que tindrà lloc al cap i casal valencià del 15 al 20 de Març, és a dir, coincidint amb les festes de Sant Josep.
Oferirem novament US19337 i Rimandi, i també hi actuaran altres artistes. El concert és a l’institut francès (Carrer Moro Zeit, 6) i començarà a les 18.30 de la vesprada. Atenció al títol del concert: Falla y no llores (!)
Programa de concert
Montserrat Palacios  // Acción vocal // Cantos al oído
Ridina Amedova  // Voz y sampler
Rebeca Plana y Eduard Resbier (Re.rE)  // Pieza multivocal con proyección //
Horizonte de sucesos
Rythm Girls  // Ensemble de percusión // Del complejo y plural femenino
Manuel M. Hervás Lino y Sonia y Gemma Cercós // Schwitteriana
Orquestra de portàtils de L´Esmuc  // US19337 y Rimandi