Cercavila bioacústica al Delta

Us fem saber que en Josep M Comajuncosas, el director de l’orquestra, oferirà una activitat de bioacústica creativa el proper diumenge 31 de juliol, en el marc de l’indescriptible festival Bouesia (Deltebre, 29-31 de Juliol).
L’activitat és una caminada a la vora de la Barcassa de Garriga, aprofitant la massiva sortida de muricecs al capvespre, un element ben característic del paisatge del Delta. Farem una cercavila equipats amb detectors ultrassònics, portàtils i amplificadors, per crear un paisatge sonor a partir dels sònars i xiscles dels animalons.

Una cercavila surrealista adreçada als fans de la realitat augmentada, de les rates panades, del Delta i de l’experimentació sònica. Hi esteu convidats!

d’aquests no en trobareu si no aneu a les Falles
Diumenge 31 de juliol a les 20.30 h.
Inici: Barcassa de Garriga, c. Verge del Carme, 40