Temporada 2011-2012

Després d’un estiu força intens, l’Orquestra de Portàtils repren els assajos de la temporada 2011-2012. La programació d’enguany inclourà diverses obres amb contingut àudiovisual, una obra de Network Music al més pur estil de The League així com aprofundir en el repertori i investigar diversos aspectes relacionats amb la sincronització rítmica entre màquines i intèrprets.
Si voleu conèixer de primera mà l’experiència de tocar en una orquestra de portàtils, us oferim una demo oberta aquest proper DIVENDRES 7 D’OCTUBRE a la tarda a l’Esmuc.

Us anunciem igualment que l’Orquestra és a la vostra disposició per oferir diversos tallers sobre art i tecnologia així com concerts en diversos formats i per a un rang d’audiències força diversificat. Com sempre, us mantindrem informats per aquest blog i per la nostra futura pàgina web de les nostres activitats.

Per a més informació no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres escrivint-nos a blorchestra@gmail.com.